Лекция на Михаел Шисел от цикъла Дигитални пространства“ „

Центърът за култура и дебат “Червената къща“ Андрей Николов” (ул. “Любен Каравелов” 15) представя на 9 февруари (събота) от 18.00 ч. в Червена зала поредната лекция от цикъла „Дигитални пространства” на тема:

"Изследвания за ползваемостта на уеб сайтове, реклами и магазини" с лектор – Михаел Шисел, изпълнителен директор, eye square GMBH, Германия

Една лекция, която не бива да бъде пропусната от специалистите по публични комуникации, медиа-планиране и онлайн маркетинг, насърчителите на продажбите, както и от копирайтърите и дизайнерите в криейтив отделите, акаунт- мениджърите и маркетолозите!!!!

Михаел Шисел е изпълнителен директор на www.eye-square.com- една от водещите фирми за изследване на ползваемостта на различни продукти и реклами. Той разработва в eye square сектора за изследване на ефективността на реклами. Шисел развива нови средства за изследване на процеса на възприятие на рекламите (както печатни, така и телевизионни). Той интегрира физиологични и поведенчески методи като например реакции на кожата и поведението на телевизионния зрител при превключване на канали и създаде нови методи за анализ на възприятието в програмата Visualizer.

Гостуванeто на Михаел Шисел е един съвместен проект с Гьоте-Институт България, който се осъществява в рамките на програмата на Червената къща „Дигитални пространства“ (www.digitalspaces.info)

Сайтът на програмата "Дигитални пространства" наскоро бе номиниран за най-добър български пример за електронно съдържание в категорията e-Inclusion в конкурса World Summit Award Global Contest.

С превод на български език.
Вход: 2/1 лв.

Връзка към World Summit Award Global Contest: www.wsabg.org и www.wsis-award.org

Връзка към „Дигитални пространства”: http://www.ablen.com/hosting/digitalspaces/index.html или www.digitalspaces.info

Повече информация за eye square GMBH, Германия: www.eye-square.com

Повече информация за лектора (на английски език, със списък на публикаци и проекти): http://www.eye-square.com/english/team-en/schiessl-en.htm
Повече информация за програмата eye square Visualizer: http://www.eye-square.com/english/methods-en.htm#visualizer , както и на http://www.eye-square.com/ – демонстрационен клип на eye square Visualizer с име The i2 Visualizer.

Сподели в: