Леденото шоу на Иля Авербух с променена дата

Леденото шоу „Шампиноска гала” вече има нова дата – 12 март

От „Жокер медиа” споделиха, че причините са технически и се извиняват за причиненото неудобство.

Промяната дава възможност в шоуто да участват нови имена, които могат да се присъединят след завършване на олимпийските игри.

Максим Транков ще бъде коментатор на игрите, а в София ще пристигне със своята партньорка на леда и в живота Татяна Волосожар.

Двамата са световни, олимпийски, европейски шампиони и шампиони на Русия. Една от многото атракции на звездната шампионска вечер ще бъде и Флоран Амодио – европейски шампион и многократен шампион на Франция. Сред участниците са Албена Денкова, Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина и Максим Маринин, Мария Петрова и Алексей Тихонов, Роман Костомаров и Оксана Домнина, Маргарита Дробязко и Повалис Ванагас – Литва и други.

Йордан Йовчев с изпълнението си на успоредка , както и неговите колеги – гимнастици и акробати, ще повишат градуса на настроението.

Билети в мрежата на Ивентим и Билетен Център НДК, а вече закупените важат без заверка. Продължава да е актуална семейната промоция, при два билета за възрастни, да се ползват две безплатни места за децата.

Сподели в: