"Легендите" продължават с концерти в Пловдив, Габрово, Русе и София

 
   

"Легендите" продължават националното си турне след грандиозния успех на концертите им във Варна и Бургас. Супергрупата е планирала нови четири концерта – в Пловдив, Габров, София и Русе, където четири поколения топ музиканти ще преставят 40-годишната история на българската рок музика.

Програмата:
 
Пловдив, 3 ноември – Многофункционална спортна зала „Колодрум“, 20:30 ч.

Габрово, 6 ноември – Спортна зала “Орловец” , 20:30 ч.

София, 14 ноември – Зала 1 на НДК, 20:00 ч.

Русе, 10 декември – Зала "Булстрад Арена", 20:30 ч.
 
Билетите за грандиозните шоута вече са в продажба и буквално се разграбват, след като “Легендите” вдигнаха на крака препълнените летни театри на Варна и Бургас в средата на септември.

Там, Йордан Караджов от Сигнал, Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров представиха за първи път съвременния си спектакъл с над 20 емблематични песни останали в историята на българската рок музика и в сърцата на меломаните. Сред тях са „След десет години“, „Пак ще се прегърнем”, „Оловният войник“, „Жулиета”, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „100 години”, „Има ли цветя“ и много други.

Парчетата ще звучат в оригинален аранжимент, но показващи артистите в различна светлина – Данчо Караджов изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2,  Любо Киров – в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.

Евъргрийните са и визуално представени чрез специална мултимедия, която допълнително допринася публиката  да се потопи в духа на времето на любимите й песни.
 
Музикалната рок-епопея ще припомни кои именно са Легендите – песните, които всички обичаме!

“Времето е ключовият фактор. Когато една група и песен устоят на неговото изпитание и намерят своето място в сърцата на хората, нищо друго няма значение…” – споделя Константин Марков.

Вижте още:
Константин Марков от "Тангра": Легендарната музика продължава

 
 
 
 
Билети за всички градове могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg. В Пловдив – касата пред общината, касата на площад Стефан Стамболов, музикалния център, бензиностанции OMV. В Габрово – бензиностанции OMV. В София – билетен център НДК. В Русе – рекламен офис "Седмицата" и бензиностанции OMV. 
 
Любимата музика на поколения българи достига до всички с подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank).
 
Турнето на ЛЕГЕНДИТЕ се осъществява с медийната подкрепа на НОВА телевизия, DARIK Radio, Z-Rock, БГ Радио, Tangra Mega Rock, BulgariaUtre, Actualno.com, Offnews.bg, Dnes.bg, VBOX7, Timeart.bg, iwoman.bg, kafene.bg, MetalHangar18.com, WeRock.bg.
 
Ново видео от концертите на “Легендите”
https://www.youtube.com/watch?v=4DvH8z6sCfE
 
Facebook-страница на „Легендите“: https://www.facebook.com/TheLegendsBG
   
 
Интервюта, снимки, информация:
Лора Коларова, PR Manager, ELFusion
+359 899 15 05 05, l.kolarova@elfusion.com
 

Сподели в: