"Легендите" изправиха на крака препълнената зала 1 на НДК

С бисове и много емоции супергрупата отбеляза своя концерт в столицата
 
Вчера супергрупата “Легендите” изнесе уникално шоу в Зала 1 на НДК, и изправи на крака публиката, като я накара да пее с тях от началото до края на вечерта.

В началото на концерта Любо Киров от името на на музикантитеизрази тяхната съпричастност към трагедията сполетяла Франция. Като допълни, че не трябва да се оставяме страхът да ни победи и че рокът е това – сила и свобода.
 
Йордан Караджов от Сигнал, Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров  започнаха ударно музикалната си рок-епопея с любимите парчета „Богатство“, „Нашият град“ и „Любов“. Още с първите акорди феновете изригнаха.Средкласиките останали завинаги в историята на българската рок музика и в сърцата на меломаните, които прозвучаха от сцената бяха: „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другия“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Бъди какъвто си“, „Пак ще се прегърнем“, „Има ли цветя“ „Оловният войник“ и други.


 
Музикалната стихия бързо достигна пълната си мощ, а на финала всички бяха на крака и крещяха “още, още”. Няколко пъти публиката връщаше „Легендите“ на сцената, а те изпълниха тоталните хитове „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“ и „Да те жадувам“.
 
Интересът към концерта на “Легендите” в Зала 1, беше голям и много от феновете не успяха да се сдобият с билети, защото ден преди събитието залата беше абсолютно разпродадена.
 
Последният концерт от турнето на “Легендите” ще зарадва почитателите на рока в Русе на 10 декември в зала “Булстрад Арена”
 
Турнето на "Легендите" се осъществява с медийната подкрепана НОВА телевизия, БГ Радио, Радио 1, Energy, DARIK Radio, Z-Rock, Tangra Mega Rock, WeRock.bg, BulgariaUtre, Actualno.com, Offnews.bg, Dnes.bg, VBOX7, Timeart.bg, iwoman.bg, kafene.bg, MetalHangar18.com, в-к Марица, Mediacafe.bg.
 
Видео от първите концерти на “Легендите” :
https://www.youtube.com/watch?v=4DvH8z6sCfE
 
Легендитевъв Facebook:
https://www.facebook.com/TheLegendsBG
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Сподели в: