Легендарните SNAP! за първи път с концерт в България

На 18 Февруари 2012г. (събота) в Банско пристигат Turbo B и Michelle от легендарната през 90-те години евроденс формация SNAP!. Началото на концерта ще бъде поставено от Румънеца и Енчев, които ще имат честта да подгреят за пореден път едни от своите приятели – SNAP!

„В България са едни от най-красивите жени на света и затова очаквам с голямо нетърпение всеки мой концерт тук. Още повече, че G Money (така Turbo B нарича Енчев) ми е обещал да ме запознае с Мис Банско, надявам се да не е някоя Мис от 90те… Разбрах, че по това време в Банско ще е моя приятел принца на Монако, Алберт II, но за разлика от него аз не карам ски. Затова пък мога да ви обещая кралски хитове и императорски бийтбокс. ”, развълнувано споделя Turbo B във връзка с предстоящата си поредна визита в България. Участието на SNAP! в Банско съвпада и с провеждащата се по същото време Световна купа по ски алпийски дисциплини.

Освен култовите парчета от репертоара на групата „The Power”, „Colour Of Love”, “Oops Up” и “Rhythm is a dancer ”, изпълнителите са подготвили и солидно количество beat box импровизации, както и ретро хитове от златната ера на диско музиката – 90-те години на XX век. Oрганизаторите на концерта Селект Мюзик Медия обещават впечатляваща и авангардна декорация, VIP обслужване и луксозна атмосфера за всички гости на своеобразния Зимен ретро бал.

Домакин на концерта е Florimont Bansko, като партито е с начален час 20:00 часа и ще се проведе в новооткритата концертна зала на хотелския комплекс.

Продажбата на билетите стартира на 27 Януари 2012г. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и на рецепцията на хотела на цени от 35 и 50 лв.

Още на Kafene.bg:

Ангун идва в България за финала на българската „Евровизия”

Арканхел представя своя нов проект "Quijote de los sueños" с грандиозен концерт в София

Белослава с първи концерт за 2012 година в София

Сподели в: