Легендарните Accept идват в България на 20 октомври

Accept ще забият в зала Универсиада почти 20 години след първото си гостуване в столицата

Германската метъл машина Accept ще разтресе зала Универсиада на 20 октомври 2012, съобщиха от "Loud Concerts". Гостуването на групата в България ще бъде част от актуалното турне в подкрепа на “Stalingrad” – новият им супер успешен 13-ти студиен албум.

Концертът на германските хеви легенди се провежда близо 20 години след като групата гостува за пръв път същата зала. Това ще е третото гостуване на Accept у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.

Билетите за метъл празника влизат са продажба в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв. Началото е обявено за 20:00 часа.

Сподели в: