ЛЕГЕНДАРНАТА ГРУПА BONEY M ИДВА У НАС СПЕЦИАЛНО ЗА МЮЗИКЪЛА ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ

Диско легендите Boney M идват в България специално, за да се включат в големия български мюзикъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Така освен да се наслади отново на изключително въздействащото театрално-музикално представление на 28 април, публиката в Арена Армеeц ще има и невероятната възможност да чуе на живо една от най-емблематичните диско групи на 80-те.

Boney M и звездата на групата – невероятната Шейла Боник, лично ще изпеят едно от култовите си парчета от далечната 1976 г. – „Sunny“, което по принцип е включено в сценария на въздействащия спектакъл. Уникалното изпълнение на великите диско икони в София в комбинация с брилянтната игра на впечатляващия актьорски състав, удивителната сценография и хореография, несъмнено ще превърнат второто представление на мюзикъла в едно от най-запомнящите се и грандиозни събития у нас.

С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и отново преживейте силните емоции и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. #ОСТАВАМЕ

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ`2018:

  • София – 28 април, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.
  • Пловдив – 30 април, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева.
    Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Сподели в: