Левитация и изчезване са най-новите номера на Ненчо

На 22 декември в Театър "Българска армия" Ненчо ще покаже невиждани до момента илюзии и фокуси. Това ще се случи в новия му спектакъл "Магията на Ненчо". „Левитация”, „разрязване”, „изчезване”, 220 W електричество са само част от зашеметяващите магически изпълнения, които публиката ще види на сцената, изпълнени от Ненчо с подкрепата на любимата му асистентка Ненка.

Отдавна подготвения от Ненчо номер с „разрязването” на Дейвид Копърфийлд най-накрая ще срещне публиката си. За разлика от известния маг, Бате Ненчо няма да разреже своята красива асистентка, а самият себе си! Как е възможно това? Няма да разберат, но ще видят закупилите билет за дневното от 16.00 часа и вечерното от 19.00 часа представление на 22 декември (неделя).

Два от представяните през 1965 г. номера на Мистър Сенко – „Агата левитация” и „220 W” също очакват нетърпеливи срещата си със зрителите. В „Агата левитация” красавицата-асистентка ще бъде хипнотизирана и издигната над земята. В другата любима, но много рискована илюзия на Мистър Сенко – 220 волтово електричество ще премине през тялото на Ненчо оставяйки го невредим и готов да приеме заслужените овации на почитателите си. Как е възможно това? Няма да разберете, но ще можете да видите на 22 декември (неделя).

И още от изненадите, които очакват зад празничните завеси на 22 декември – Как ще бъде отделена главата на Бате Ненчо и как ще бъде върната обратно на мястото си без да пострада и да загуби усмивката си?
Как сред облак от конфети ще се появи още по-прелестна асистентката НЕНКА? Какво ново е подготвила в изумителната си програма?! Ненчо Илчев и Любо Нейков обещават да видите на 22 декември (неделя).
Обещават непредставяно до момента преживяване, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват без да уплашат никого.

Двамата актьори, магове и комици обещават да няма разплакани деца и стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, гълъб под шапката или балон в ръката. Обещават да подарят настроение и радост на всяко дете и възрастен, които отворят вратата към вълшебствата им и да направят Коледа незабравима.

Сподели в: