Латоя Джаксън: Убиха брат ми

Сестрата на Майкъл Джексън – Ла Тоя съобщи сензационно пред британския вестник "Нюз ъф дъ уърлд", че според нея Кралят на попа е убит. По-възрастната сестра на Джако твърди, че е поискала втора аутопсия на тялото на брат си, именно заради съмнението, че е убит заради богатството си. Ла Тоя е убедена, че кръгът от "паразити" около него насилствено са отнели живота му, тъй като мъртъв е струвал повече.

Сърцераздирателното интервю на певицата може да откриете в сайта на вестника.

Ла Тоя разказва: "Мисля, че Майкъл е бил убит. Чувствах това от самото начало. Отговорен за това обаче не е само един човек. Става по-скоро дума за заговор, в който участват много хора. Майкъл беше заобиколен от неподходящи хора.

Той беше много мил човек, който се привързваше лесно към околните и не се забъркваше в скандали. Хората се възползваха от това", споделя Джаксън в интервюто. Ла Тоя обещава, че няма да се спре пред нищо, за да разобличи виновниците за смъртта на Майкъл. Певицата допълва, че брат й е струвал повече от милиард долара и когато някой струва толкова много, винаги има хора, които се навъртат.

Тя твърди, че още преди по-малко от месец си е помислила, че Джако ще умре преди концертите в Лондон, защото е бил заобиколен от хора, които "не защитаваха с цялото си сърце неговите интереси".

Според сестрата на Майкъл Джексън, той не е искал да прави концертите в Лондон, а е мечтаел за режисьорска кариера. Искал е да снима хорър филм, който дори е щял да озаглави Thriller, като най-хитовия му албум.

"Той щеше да изостави музиката. Майкъл не искаше повече да се качва на сцената", завършва интервюто Ла Тоя.

Сподели в: