Латино фиеста за празника на София

В събота, 12 септември 2009 г. от 18 ч. в Борисовата градина пред езерото Ариана – Памбос Агапиу, „Памбос Денсинг Център" и много любители на латино танците ще дадат началото на новия салса сезон.

Това горещо латино парти по случай предстоящия празник на София с намигване ще загатне на всички обичащи латино танците, какво ги очаква през новия есенно-зимен салса сезон.

В края на горещото лято за обичащите да танцуват салса, меренге, бачата, ча-ча, регетон и други латино танци градусите на емоциите ще останат все така високи, обратно на тези от метеорологичните прогнози за следващите няколко месеца.

В събота, край езерото Ариана ви очакват страхотни представления и забавни уроци с най-добрите преподаватели по латино танци и салса в София! Предвидени са забавления за всички – от малчуганите до техните родители.

Есенно-зимният салса сезон ще достигне своя епицентър в зимния курорт Боровец, който ще е домакин на Третия балкански салса конгрес в периода 23 и 25 октомври 2009 г., където всички ще танцуват салса без значение температурите и надморската височина.

Сподели в: