Латино проектът на Вяра Панталеева, LaTiDa и Funky Miracle тази седмица в Back Stage Club

AGUА, 27 юни (четвъртък), 21:00 часа

Задава се вторият лайв на латино проекта на Вяра Панталеева и музикантите Бисер Иванов, Темелко Темелков и Ивайло Игнатов. Пo време на първото шоу чухме кавъри на Rosario Flores, The Gipsy Kings, Лили Иванова и други популярни изпълните, голяма част от които специално аранжирани в латино версия. Две китари и кахон партнираха на нежния глас на Вяра, за да пресъздадат особената свобода и енергия, която носи жанрът.

AGUA показаха приятно латино, извън популярната у нас салса и така си спечелиха внимание. Камино на Лили Иванова, песента, с която беше запомнено участието на Вяра в музикалния формат Star Academy, се оказа едно от най-емоционалните парчета в предишния лайв. Селекцията и този път ще бъде от популярни в жанра песни и такива, които е любопитно да се чуят в подобен аранжимент.

LaTiDa, 29 юни (събота)

LaTiDa или Десислава Христова, Елизабет Нешева, Яна Белева са три момичета, които пеят заедно още от 95-та като част от група "Бон-Бон". През последните две години със сигурност си ги видял, пък и чул около Поли Генова, с която работиха по парчетата One Life Time Is Not Enought, На инат и свежото Солени дни, което се завъртя миналото лято.

Последния си самостоятелен сингъл Илюзия момичетата представиха в края на март. Още авторска музика и преработени известни парче можеш да чуеш на лайва в Back Stage Club, по време на който гласовитите момичета ще се подкрепени от талантливи родни музиканти, измежду които FM (Funky Miracle), които забиха миналата седмица в клуба. На сцената са още Пламен Денчев (пиано и вокал), Георги Стойков (тромпет), Владислав Мичев (тромбон и вокали), Васил Василев (китара), Симо Желязков (вокал), Илия Колев (китара), Алекс Атанасов (бас китара), Радо Казасов (ударни).

Back Stage Club – Там, където сме заедно…
бул. Васил Левски 100
тел. за резервации:
0878 311 421

Сподели в: