Латиноамериканско парти El ritmo – на 23 май в София

Ежемесечното парти El ritmo (da real latin soul experience) вече се превърна в алтернатива на масовата нарцистично-състезателна линия, която се наложи се през последните години на латино сцената у нас. Посоката е ясна – обратно към корените, към горещите, прашни улици на Хавана, Баранкия, Каракас и Санто Доминго, там – където милиони хора танцуват простичко, от сърце, по музиката, без да знаят имената на тази или онази фигура, на този или онзи професионален инструктор или най-нов моден стил.

El ritmo трябваше да се случи, защото “истинският латино дух” е като живота – неподправен, ясен и чист. И защото “не се гаси туй що не гасне”, както е казал народният поет.

След вечерите, посветени на Колумбия, Венецуела и Аржентина El ritmo (da real latin soul experience) продължава с поредното си издание, посветено на Куба.
Организирано с активното съдействие на Посолството на Република Куба в България, то ще събере на едно място (клуб Pulse на ул."Самуил" 50) всички латиноамериканци заедно с техните български приятели, както и онези, които се интересуват не само от формата, но и от съдържанието на латиноамериканската музика и култура.

Зад пулта отново ще бъдe непобедимата “стара” гвардия  Sanoni & Salsa Doctors DJ Circle ( Micho, Ivan, Alex и Lucho). Визия, атмосфера и ром от Куба. Kакво повече? Viva La Musica Cubana!

Датата е 23 май 2008 г. – 22.30 часа в клуб Pulse,
Вход – 6 лева.

Сподели в: