Латинка Петрова и Елена Кънева ще зарадват публиката в Монтана

Звездите на българското кино и театър Латинка Петрова и Елена Кънева ще играят на 29 юли 2008 г. от 21 часа в лятната градина на Драматичен театър – Монтана, съобщиха оттам. Двете артистки ще представят авторския им спектакъл "Така не става" – смесица от комедия, гегове и много песни.

Латинка Петрова е една от първите актриси, които са започнали работа в Драматичен театър – Монтана още през ноември 1962 година. Тогава тя е на 18 години. След като е е скъсана на последния изпит във ВИТИЗ, търси своя шанс като стажант артистка в Михайловград. През първия сезон на младия театър тя участва във "Всяка есенна вечер", "Куфар с етикути", "Островът на Афродита" и "Юстина". Години по-късно, вече като дипломирана актриса, участва в спектакъла "Железният светилник".

С представлението "Така не става" символично се закриват мероприятията посветени на 45-годишнината на Драматичен театър – Монтана.

Спектакълът ще бъде показан още на 30 юли 2008 г. от 19:30 часа в читалището във Вършец и на 31 юли 2008 г. от 19:30 часа в читалището на Берковица.

Сподели в: