Лариса Ренар: Как жените да покорят света

Жените притежават силата да покоряват света и да бъдат щастливи, ако признаят и изявяват женските си качества и ги балансират с мъжките характеристики. Това разказаха Лариса Ренар и Наталия Кобилкина в петък, 29 април, в Литературен клуб "Перото" в София.

Двете демонстрираха четири техники, с които присъстващите дами да открият кой архетип преобладава в тях – Любовницата, Момичето, Домакинята или Кралицата, и им дадоха съвети как да постигнат цялостност и хармония в своята енергия.

"Всеки човек притежава женска и мъжка, енергия. Хармоничното съчетание е около 75 % женска и 25 % мъжка енергия – за жените и съответно обратното при мъжете" – каза Лариса Ренар. В заключителната част на срещата беше организирана малка медитация, която обедени цялата зала в огромен кръг – една женска верига на хармония и радост, в който всеки даваше и получаваше енергия от другия.

"Пожелавам ви във вашия живот да има много чудеса, любов, вълшебства, и разбира се, много страсти. Когато се намираме в среда на удоволствие, любов и разивитие, всеки ден е необикновен. Помнете, че нещастната жена търси мъже, а щастливата мъже мъжете я търсят. Затова бъдете щастливи" – каза в заключение Лариса Ренар.

Вечерта беше съобщена една специлна новина – световноизвестната авторка на бестселъри за скритата сила на жените Лариса Ренар ще отвори собствена школа в България. В края на август ще отвори врати "Академия на личния живот", а лекциите ще водят сътруднички на Ренар. Школаи на "гуруто" на женската сила има в много страни и стотици дами, които я посещават.
 
Няколко акцента от срещата:

Бъдете себе си – носете повече поли и рокли, забравете за дънките, разкрасявайте се се бижута и гримове.

Всяка жена може да бъде успешна и да гради кариера, без за загуби женското си излъчване и същност.

Дайте признание на мъжа до себе си. Хармоничната връзка е възможна, ако разберете "законите", по които действа.

Лариса Ренар


Публиката

Още видеа от срещата в "Перото" на 29 април:
Лариса Ренар:Защо е добре да спим от лявата страна на мъжа
Лариса Ренар: Мъжът знае най-прекия път към щастието

Вижте още:
Лариса Ренар и Наталия Кобилкина с общ тренинг за женската сила

Сподели в: