Лариса Ренар и Наталия Кобилкина с общ тренинг за женската сила

На 29 април от 18:00 ч. в литературния клуб "Перото"световноизвестната руска психоложка Лариса Ренар заедно с Наталия Кобилкина ще говорят пред публика на съвместна пресконференция.

"Гурото" на женските тайни, чиито съвети към дамите я превърнаха в сензация и вдъхновение на милиони жени по света, създателка на „Академията на личния живот” в Русия и българската й колежка – Наталия Кобилкина, основател на „Академия Щастлива жена”, по чиято покана Ренар идва у нас за семинари в София и Варна

Почитателите на Ренар ще могат да се докоснат на живо до магнетичната дама, чиито книги, лекции, семинари и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата за това, какво е да си жена и вдъхнаха увереност на милиони дами по света и да вземат личен автограф от нея.

На 21 и 22 май е ВИП-семинарът "Бизнес по женски" където тя ще разкрие как да изградиш успешна кариера, запазвайки женственноста и щастливия си личен живот. Само 50 щастливки могат да участват в този семинар.

На 11 юни в Зала 3 на НДК в София и на 12 юни във Фестивалния комплекс във Варна са двата тренинга, на които се очакват хиляди дами – "Събуждане на свещената женска сила"

Подробности за уникалните събития може да намерите тук.

Поради големия интерес, който се очаква, организаторите планират да има и онлайн излъчване на живо, за да могат хора от целия свят да станат участници в това невероятно преживяване.

Лариса Ренар е най-известния женски треньор в Русия. Автор на бестселъри за жени, които са продадени в повече от 500 000 екземпляра по целия свят! Тя е жената, която откри на света знания за женските архетипи по много лесен и достъпен начин. Лариса притежава най-голяма Академия за жени в Русия – «Академията на личния живот», и провежда семинари повече от 30 държави. Кандидат на психологическите науки, биолог и мениджър, получила степен МВА от Стокхолмския университет по икономика. През 2007 г. Лариса Ренар създава книгата си „Изворът на женската сила”. Авторката съчетава задълбочените си познания и дългогодишния си практически опит и представя уникална програма от техники и упражнения, предназначени специално за жени. Изданието се превръща в бестселър и печели хиляди последователки в целия свят.

Автор е и на книгите „Направи мъжа си милионер”, „Интригата да съблазняваш”, „Четирите лица на съвършенството”, „Пазителката на женската сила”, „Нощта на времето”, „Еликсирът на любовта”, превърнали се в бестселъри и у нас благодарение на Издателска къща „Кръгозор”.

Наталия Кобилкина е основател на Академия "Щастлива жена", психолог, сексолог, семеент терапевт, автор на повече от 5 бестселъра за жени. Наталия провежда семинари по цял свят и през нейните семинари са минали повече от 300.000 жени, които са намерили своето женско щастие.

Сподели в: