Купи сладкиш – спаси животно на 4 октомври

На 4-ти октомври от 17 ч., в Дома на киното в София ще празнуваме Световния ден за защита на животните. Организаторите от сдружение "На ти с природата" канят всички, които искат да подкрепят една благородна кауза. Там ще има много забавления, награди и изненади в името на най-верния другар на човека – животното.

Програмата
:

От 17 часа във фоайето на Дома на киното отваря врати благотворителен базар под надслов „Да намалим страданието”. Ще имаш възможност да закупите от вкусните вегански сладки и соленки на нашите партньори от пекарни „Слънце и Луна, както и различни красиви и полезни неща. Базарът ще продължи до 21 часа.

Събраните средства ще подпомогнат лечението на бездомни животни в беда, които ще бъдат и осиновени.

В 17:30 ще обявим резултатите и раздадем наградите в два конкурса. В конкурс за „Най-абсурден отговор на жалба” ще наградим с грамота и тиквен медал тази институция, която в работата си е показала фрапиращо
незнание и незачитане на законите, свързани със защита на животните. Предметна награда ще получи този, който е номинирал предложението.

В нашия фотоконкурс „Усмивка!” ще обявим кои са отличените 12 снимки и ще раздарем награди на победителите, класирали са на първите места.Във  фоайето ще има фотоизложба с отличените снимки.

От 18 часа ще стартира прожекцията на филма на Стивън Спилбърг „Боен кон”. Избрахме него, защото искахме да предложим на приятелите на киното и животните нещо наистина стойностно за празника. Филмът има 6 номинации за „Оскар”. Цената на билета е 5 лв. Билети ще се продават на касата на Дома на
киното.

За провеждането на празника и осигурените награди са се погрижили: Сдружение "На ти с природата",  Дом на киното, Български център за нестопанско право, пекарни „Слънце и Луна’, издателство „Книгопис”,  „Ръчна изработка – с ръце и сърце”, Йога клуб „Кайлаш” и всички частни дарители.

Сподели в: