Култови транс парчета в Trance 2008

Новата приятна изненада за феновете на електронната музика у нас е заглавието Trance 2008, което събира най-добрите изпълнения от сцената в момента. Тематичната компилация включва 14 мелодични, мистични и качествени транс парчета, които впечатляват със своето актуално и приятно звучене. Колекцията бе издадена в цял свят, а престижното списание “DJ Mag” я нарече “новото голямо заглавие на транс сцената”.

Подборът на траковете е направен от Мено Де Йонг, който в последните години си спечели прозвището “феноменът на холандския транс”. В момента пък той е най-добрият диджей в Айндховен (според престижната световна класация “The DJ List”), като попада и в топ 3 зад грамофоните в родината си. Неговите партита са сред най-посещаваните в Европа и той със сигурност знае какво харесва аудиторията. Ето защо, можем напълно да се доверим на неговата селекция. Освен всичко това, 14-те трака в Trance 2008 са миксирани специално като диджей сет и се вливат неусетно едно в друго. По този начин албумът звучи като едно безкрайно парче и е най-добрият спътник за вашето пътуване. Настоящата компилация е част от амбициозна поредица, която диджей Мено де Йонг е замислил, a подзаглавието на това издание е “Menno De Jong presents: Intuition Sessions vol. 1: South Africa”.

Идеята за тази компилация се заражда по време на едномесечно пътешествие из Южна Африка. През това време Мено Де Йонг пътувал в джипа си и слушал само нови парчета. Тези, които почувствал като най-подходящи за негови спътници из “черния континент” той събира в тази колекция. “Пропътувах повече от 6000 км в тази красива част от земното кълбо, а това сега е музикалната история на моето приключение, което никога няма да забравя. Слушайте я, затворете очите си и изживейте тези прекрасни мигове заедно с мен”, казва Мено де Йонг за своето ново CD.

В колекцията са включени както някои съвсем нови имена в транс музиката, така и легенди в стила като Клиф Конрад, Кимито Лопез, Маор Леви, Re:Locate и др. Самият диджей Мено де Йонг също е намерил място за една своя чисто нова композиция, вдъхновена от пътуването и озаглавена Nolthando.

Албумът Trance 2008 излиза на CD на музикалния пазар у нас, от Ка Мюзик Плюс.

Сподели в: