Кулинарно шоу за деца тази събота

Включете децата си в едно незабравимо шоу, от което ще научат как се приготвя лесно и бързо вкусна и здравословна храна. Тази събота от 15:00 ч. в Сити Център София, ет. 2 – зоната за хранене пред Ola Taste of MED.

Темата за здравословното хранене е все по-широко дискутирана. Десетки сайтове, тв  предавания, статии във вестници и списания ни дават безброй рецепти, които да задоволят не само нуждите ни от вкусно ястие, но и да ни напомнят как можем да водим добър живот, като се храним природосъобразно. Децата обаче все по-лесно се изкушават от „бързите“ храни, защото рядко знаят как да приготвят нещо вкусно и бързо, когато са сами у дома. Затова ви каним да доведете малчуганите на необичайното „Шоу кухня за деца“. Това е поредица от събития, организирани от верига заведения за хранене Ola Taste of MED. Тази събота (27.04.2013 г.) от 15:00ч. кулинарното шоу ще се случи в Сити Център София на ет. 2 в зоната за хранене. Достъпът е безплатен, а ако искате вашето хлапе да се включи в готварската магия, нужно е само да го запишете за участие в интернет  на адрес:  www.ola-bg.com  или в заведението Ola Taste of MED, което се намира в зоната за хранене на ниво 2 в CCS. Такса за участие не се заплаща. Шоуто е подходящо за деца от 4 до 11 години.

Съвети и хитрини за вкусни ястия ще дава главният готвач на веригата Ola, Иванка Георгиева. Тя е специалист в готвенето с деца и ще покаже на най-малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване – бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите ще бъдат зарадвани с много вкусотии и изненади, а за тяхното настроение ще се погрижат гост-аниматори. Забавлението и приятните емоции са гарантирани.

Сподели в: