„Кулата на Алхимика“ от Франсоа Льовен – нова книга игра за почитателите на четенето, загадките и ескейп стаите

След „Пленник в света на Майнкрафт“ ИК „Хермес“ предлага нова книга игра, която ще допадне на всички почитатели на жанра. Особено ако се интересуват от загадките на древното минало, ескейп стаите и ролевите игри.

Тези книги игри от ново поколение осигуряват гарантирано забавление, развиват въображението и уменията за вземане на решение. Могат да се четат от малки и големи, да бъдат „играни“ в екип или самостоятелно и то повече от веднъж. Всичко това вече превръща ескейп книгите в популярен нов тренд в редица държави.

Ако обичаш да четеш и да разрешаваш загадки, често се забавляваш с приятели в предизвикателни ескейп стаи или с интригуващи настолни игри, „Кулата на Алхимика“ е точно за теб!

Открий предизвикателствата, реши загадките и избягай от книгата!

ТИ СИ ПЛЕННИК!

Затворен си в една мрачна кула. Трябва да проявиш както смелост, така и съобразителност, за да се справиш със загадките, които ще се изправят пред теб по пътя към свободата.

Преобразуване на метали, отвара за дълголетие, философски камък… няма съмнение: за да избягаш, трябва да овладееш най-големите тайни на алхимията. И то бързо! Защото в мрака те преследва зловещият силует на Хриптящия…

Вдъхновена от ескейп стаите, „Кулата на Алхимика“ предлага един нов жанр: ескейп книга.

ЩЕ УСПЕЕШ ЛИ ДА РЕШИШ ЗАГАДКИТЕ И ДА ИЗЛЕЗЕШ НЕВРЕДИМ ОТ КНИГАТА?

За автора
Франсоа Льовен в ранна детска възраст открива страстта си към всякакви ролеви игри, видеоигри и книги игри, в които читателят е главният герой. През 2016 година създава и първата си ескейп книга „Кулата на Алхимика“, съчетаваща в себе си две актуални тенденции – книгите игри и ескейп стаите. Автор е на пет книги игри, три от които са включени в колекцията Escape book.
Ето как попаднах тук!

Сподели в: