Крум с нов клип и визия

Изпълнителят на ММ Рекърдс Крум е готов с петия си сингъл със заглавие  Любовен дует, който вече се завъртя в ефира на БГ Радио. По този проект Крум работи с нов екип. Музиката е на Стамен Янев, текстът по традиция е на Крум, а видеото се завъртя вече в телевизионния ефир.

Снимките се осъществиха в Студио Балкантон. За няколко часа екипът на Ники Нанков успя да изгради шест декора, които бяха създадени специално за Любовен дует. Екранни партньори на Крум са момичетата от Балет Нова. В ритъм с песента, клипът е динамичен, пъстър и изключително в тон с лятото. Кадрите са огледало на онова, което се случва на всеки, щом е част от Любовен дует.

Този път снимачната площадка успя да вдъхне кураж на изпълнителя и за първи път в негов клип има хореография, а самият Крум танцува. Естествено, за всичко това вдъхновители са момичетата от Нова и хореографката им Поли, която успя да разчупи визуализацията на парчето. В клипа Крум сменя три визии, които са дело на Capasca. За прическите се погрижи Арлет, а за грима Зоран.

Общо пет са синглите на Крум за година и половина присъствие на българския музикален пазар. Преди Любовен дует в радио и ТВ ефира се завъртяха Тази нощ, Не си играй с мен, Мислите ми плени и Докога. Две от тях пък се сдобиха и с клубни ремикси. През есента на 2006 г. изпълнителят беше и лице на Кампания на КЕЪР България за превенция трафика на хора, за която организаторите спечелиха редица родни отличия и един международен приз.

Сподели в: