Крум с ново видео

Изпълнителят засне видео към „Винаги помни“. Песента е шестият сингъл на Крум по музика и аранжимент на Стамен Янев, текст – Крум. Песента ще се завърти в радио и телевизионния ефир до дни.

Режисьор на видеото е Ники Нанков, с когото Крум работи и по хитовия „Любовен дует“. Близо 70 човека взеха участие във видеореализацията на песента – Балет Нова, Мако и Боби от Electric Force Crew, клубни танцьори и масовка заформиха истински фурор в култовия клуб „Ялта“, където премина голяма част от снимачния ден. Повече от четири часа върху грима работи Зоран, за прическите се погрижи Студио „Арлет“, а стайлингът на Крум бе поверен на Андрей Георгиев.

„Този път снимките бяха изключително изтощителни, но и най-забавни до момента. Безкрайни благодарности към огромния екип“, споделя Крум. Сребърната флейта на изпълнителя претърпя злополука и част от нея прелетя от сцената и се разби в стената на „Ялта“. „Всяко зло за добро“, заключи Крум с увереността, че клипът в крайна сметка ще е истински шедьовър.

Сподели в: