Крум представи първия си албум Не си играй с мен““

С уникално шоу изпълнителят на „Ара Мюзик“ Крум представи дебютния си албум „Не си играй с мен“ в столичния Yalta Club. Водещи на събитието бяха Петър и Тодор – едни от най-популярните радиогласове от българския ефир. Заедно с Крум на сцената се качиха и момичетата от Балет Нова,  също и Мако и Боби от Electric Force Crew. Всички заедно представиха убийствена хореография, а Крум изпълни на живо осем от единайсетте парчета от албума. За първи път в Yalta изпълнителят представи „Фалш“ – хаус парче, в което Крум демонстрира уменията си на флейта. С танци го подкрепиха ефектни танцьорки от клуба.

Крум представи и „Винаги помни“ – поредният сингъл, чийто клип вече е факт и ще бъде излъчен за първи път днес в ефира на Фен ТВ.

Сред гостите на събитието се открояваха Джина Стоева, Теодора, Петя Павлова, Вики и Жорж от Стар Академи, Камен Воденичаров, който откри Крум за голямата сцена. Чаровната вокалистка на Deep Zone Йоана Драгнева пък го поздрави с „DJ, Take Me Away“ – един от претендентите за финал на БГ Евровизия.

„Изключително съм щастлив, че „Не си играй с мен“ е факт, защото в албума събрах любимата си музика. Още по-щастлив съм, че работя с истински професионалисти в лицето на продуцентите м“, заяви Крум.

Под номер едно в албума е „Любовен дует“ по музика на Стамен Янев, която песен се превърна в един от хитовете на отминаващата година. Още три песни на същия композитор намират място в „Не си играй с мен“ – „Спираш ми дъха“, „Секси обект“ и „Винаги помни“.

Силно присъствие има и музиката на Миро Гечев, който е автор на дебютния сингъл на Крум „Не си играй с мен“. За него изпълнителят спечели награда за Дебют на Телевизия ММ преди две години, което пък е причина и дебютният албум да носи същото заглавие. „Мислите ми плени“ и „Докога“ са другите две песни по музика на Миро Гечев, реализирани в 2AM Studio.

Уникално хаус парче е част от албума – дело на Dr. Zeiss & Urban, в което Крум умело демонстрира уменията си на флейта. Още два яки клубни саунда са факт – ремиксът на „Мислите ми плени“ на Vibeats и ремикс на „Докога“, отново на Dr. Zeiss & Urban. Бонус трак е live версия на „Не си играй с мен“.

Сподели в: