Крум подписа с Ара Мюзик

Музикална компания “Ара Мюзик” и поп изпълнителят Крум подписаха договор и фирмата вече е продуцент на певеца. Споразумението стана факт след успешната реализация на  проекти, по които двете страни работиха заедно.

„С продуцента ми Виктор Касъмов имаме сходни и амбициозни виждания за развитието ми в професионален план. Затова и си стиснахме ръцете”, споделя Крум.

Със стъпването на изпълнителя в компанията “Ара Мюзик” дава заявка за силно присъствие и на българската поп сцена.

Крум започва да се занимава с музика на седемгодишна възраст в детска музикална школа по пиано. Завършва музикално училище, специалност флейта, а след това е приет в Музикална академия „П. Владигеров”, където в момента изучава две специалности – флейта и пеене.

За голямата сцена Крум изгрява на Годишните музикални награди на Телевизия ММ във Велико Търново. Заедно с още няколко млади таланти става част от току-що стартиралата компания ММ Рекърдс. Първият му проект е „Тази нощ”, по който работи с Deep Zone. Следва „Не си играй с мен” по музика на Миро Гечев, за която песен получи награда на ММ за Дебют на годината за 2005. С Миро Гечев работи и по следващите си проекти – „Мислите ми плени” и „Докога”. Последният му сингъл „Любовен дует” се нареди сред хитовете на това лято, а Крум работи с напълно обновен състав по него. Композитор е Стамен Янев, текстът, както и на всички останали, е на Крум. Видеореализацията на “Любовен дует” е на Ники Нанков, а клипът може да гледате по Фен ТВ.

Сподели в: