Кристиан Костов представи новия си албум „Prologue“

Ден, след като навърши 19 години, „малкият К“, както го наричат в Азия, представя новия си мини-албум „Prologue“, включващ китайска версия на хита му „Beautiful Mess”.

Водещата песен в албума е инспирирана от дебютното представяне на Кристиан на сцената на „Singer“. За разлика от оригиналната песен, която излезе през 2017 г., новата версия се превръща в шедьовър на културна симбиоза с включените в нея традиционни китайски инструменти като еrhu и dagu, като по този начин Кристиан демонстрира своето уважение към източната култура.

„PROLOGU” включва още две китайски песни: “Remember” и “Spoiled Innocence, както и „Live It Up“ и инструменталната ѝ версия. “Live It Up” е написана преди години, но така и не се намира перфектният глас, който да я “завърши”. Докато Кристиан не среща китайската певица Tifa Chen, с която влиза в дует в “Live It Up”.

Идеята на „PROLOGUE” е да изрази благодарността на Кристиан за подкрепата, преживяванията и уроците по време на престоя му в Китай.

Припомняме, че в началото на 2019 г. Кристиан Костов дебютира в Китай като най-младия състезател в конкурса „Singer“. Неговата сценична изява и чар спечелиха китайските фенове.

След последното си участие в шоуто, Кристиан се сдоби с 11 милиона стрийминга в най-голямата китайската платформа за музика – QQMusic и то само за ден. Преди 2 седмици престижното американско издание Billboard сподели статия за родната ни звезда, споделяйки с цял свят неговия успех в риалитито.

Сподели в: