Криста: Правя музиката, която харесвам

Тя е млада, талантлива, изкусително красива и има абсолютната подкрепа на лейбъла Стерео стая. Притежава пленителен глас, с който успява да впечатли авторитетните имена на българската музика още с дебютния си сингъл "Това, което искаш", изкачил се на челните места не само в българските музикални класации, но и в музикалния гигант MTV. Тя е „кристалното" звучене на младата българска музика. Малко след Новогодишните празници Криста даде специално интервю за читателите на Kafene.bg

Първо как изкара празниците–на работа или в почивка?
Тази година изкарах празниците страхотно и се радвах на компанията на семейството и приятелите ми, които не бях виждала от много време. За Коледа бях в Плевен, а Новата 2009 година посрещнах в София.

Какво си пожелаваш за Новата година?
Пожелавам си един успешен дебютен албум, много здраве и сили, за да продължавам да постигам целите си.

Какво е чувството да достигнеш 2-ро място в МТВ с дебютния си сингъл?
Голяма чест и признание, огромно щастие и благодарност към  хората, които ми помогнаха да се случи. Кара ме да вярвам още по-силно в себе си и ме амбицира да използвам качествата и възможностите си на максимум.

Кои са хората без които не би постигнала всичко това?
Мария Илиева и екипът на Стерео Стая повярваха в мен. Песента е дело на международния продуцентски екип "Симфоникс", а клипа към "Това, което искаш" засне Валери Милев – невероятен е!

С кои от твоите колеги предпочиташ да работиш?
Мария Илиева, Живко Петров, Мага, Жоро Янев, Любо, Белослава! Това е детската ми мечта  и удоволствието да работя с тях ме кара да се чувствам неповторимо.

Определяш ли се като успял артист в България и въпреки трудностите има ли шоубизнес у нас?
Да, има шоубизнес у нас – въпреки всичко. Рано е да се говори за успех, защото съм в началото на кариерата си. Екипът, с който работя обаче ме кара да се чувствам уверена във възможностите си.

Би ли работила извън България?
Да, бих работила в чужбина, ако това означава да съм винаги на сцена и да изпълнявам музиката, която обичам.

А би ли направила компромис за много пари?
Вярвам, че успехът ми се дължи на това, че правя музиката, която харесвам. Откакто се помня преследвам тази мечта, което ми струва много време и работа, и никога няма да направя компромиси в това отношение.

За какво мечтае Криста в личен и професионален план?
В личен план мечтая винаги да се радвам на огромната подкрепа на хората, които обичам – родителите, близките и приятелите ми. В професионален – искам да утвърдя стила си и музиката ми да се радва на голям успех.

Твоето пожелание за читателите на Кафене.бг.

Винаги да са усмихнати, да намират красотата дори и в нещата, които понякога ни натъжават, да вярват в себе си, да обичат и да бъдат обичани!

Сподели в: