Криста изненада феновете с нов дуетен сингъл на концерта си в Първо студио на БНР

Младата соул певица Криста изнесе впечатляващ Get Funky концерт в Първо студио на БНР на 11.12. Изненадите на вечерта бяха ексклузивното представяне на две нови песни от предстоящия й албум, както и уникалната интерпретация на народната песен „Черешко, чорна вишничко” в аранжимент за глас и роял.
Първият самостоятелен концерт на Криста в голяма зала предложи музикално приключение във фънк, соул и джаз стил. От сцената струеше много щастие и любов към музиката. Музикантите заедно с Криста бяха Теодор Петков – Тото (пиано и роял), Теодор Иванов (барабани), Симеон Петрунов (бас), Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и Елена Кокорска (вокал).
Криста представи синглите си, кавъри на любими соул/фънк световни хитове и някои джаз стандарти в аранжименти на Теодор Петков – Тото. Певицата направи премиера на две съвсем нови песни от предстоящия й албум – Wanna be, на която самата тя е автор на музиката, и Твоят смях в дует с артиста на Стерео стая и неин музикален продуцент B.O.Y.A.N.
В средата на концерта Криста направи акустична част, в която само с глас и роял накара публиката да настръхне. Впечатляващо беше изпълнението на народната песен „Черешко, чорна вишничко”, както и дуета на Криста със сестра й, Елена Кокорска, на “His Eye’s on a Sparrow”.
Концертът на Криста от Първо студио на БНР беше излъчен директно онлайн по радио БИНАР. Сред гостите в залата бяха маестро Живко Петров, Мага, Rachel Row, момчетата от Voice of Boys и момичетата от LaTiDa, Ангел и Моисей, продуцентът Атанас Янкулов, Мария Илиева и др.

Следващата дата за Get Funky е на 27.12. в Sofia Live Club. Специални гости на концерта на Криста ще са Рут, Rachel Row и B.O.Y.A.N.
Само след месец Криста ще представи с групата си Get Funky на фестивала Евросоник в Грьонинген, Холандия.

Сподели в: