Криско отново доказа, че е номер едно!

Криско е номер едно в класацията на радио и телевизия "THE VOICE" с песента "Разрешена любов". Призовите места в класациите са запазена марка на певеца и той отново доказа, че е номер едно сред изпълнителите в поп-хоп жанрът.
След като хит сингълът "Слагам край" на Миро feat. Криско и Невена, достигна 1-во място в зрителската класация на телевизия "THE VOICE", сега и песента „Разрешена любов” върви по стъпките й. След поредицата от успешни проекти заедно с Елица Тодорова, рок група "Конкурент" и Миро – Криско отново доказа своята индивидуалност и оригиналност по отношение на музиката.
„Песента е супер“- категорични са феновете на най-успешния изпълнител в този бранш. Видеоклипа е първия в България заснет на един кадър и бележи над 200 хиляди гледания в мрежите за видеосподеляне. Криско отново доказа, че обича да експериментира с това, което прави и проектите му се оказват все по-успешни. Хитовият заряд на песента грабна всички меломани и резултатът е налице! Очаквайте още по-горещи и още по-успешни проекти от изпълнител номер едно сред българските хип-хоп звезди.

Сподели в: