Краси Аврамов ще представя България на "Евровизия"

Песента "Илюзия" на човека – глас Краси Аврамов избраха зрителите да ни представя на финала на "Евровизия" в Москва. Това решение  с гласуване по телефона или чрез sms взеха зрителите на българския финал, които гледаха на живо в зала 1 на НДК.

Красимир Аврамов получи 55, 52 % от гласовете за своята песен. Развълнуваният певец призова правителството да му помогне, за да може да бъде забелязан на големия финал в Москва през месец май. На 2- ро и 3- то място след Краси останаха двете певици, продуцирани от Българска национална телевизия- Поли Генова с "One lifetime is not enough" и Мариана Попова с песента "Crazy".

Гости на шоуто бяха дует "Ритон" и руската звезда Филип Киркоров. Първият полуфинал на "Евровизия"  ще се  проведе на 12 май 2009г. За да се класираме на финал ще трябва да преборим представителите на Румъния, Турция, Македония, Чехия, Швейцария, Португалия. В нашата група са още Босна и Херцеговина, Швеция, Израел, Белгия, Андора, Черна Гора, Исландия, Грузия, Финландия, Беларус, Малта и Армения. Втората полуфинална вечер е на 14 май.

 

Сподели в: