Краси Аврамов излиза с нова хореография на "Евровизия"

Красимир Аврамов, който ще представя България на конкурса "Евровизия 2009" в Москва, ще излезе на полуфинала с нова хореография. Българският изпълнител ще излезе под номер 11 в програмата с песента Illusion. Тя е една от 18 песни кандидатки за финалисти, сред които – Португалия, Румъния, Турция и Македония, но само девет се класират за големия финал на 16 май. Интересно съвпадение е фактът, че Красимир излиза под номер 11, поредният му номер на излизане и от българския финал, провел се в НДК на 21 февруари.

Изпълнението на Красимир Аврамов ще бъде подкрепено от беквокалистките Ани Лозанова и солистката на ансамбъл "Българе" Албена Вескова. Третият изненадващ беквокал ще е певицата Петя Буюклиева. На сцената ще излязат и танцьорите на кокили от Stilt World, които са подготвили провокираща хореография.

Полуфиналът на песенния конкурс ще се проведе на 12 май от 22.00 часа българско време директно от Москва. Предаването ще се излъчи по БНТ. По време на първия полуфинал зрителите на БНТ в България нямат право да гласуват за българската песен.

Протестират срещу песента на Краси Аврамов за "Евровизия"

Сподели в: