Красиви тела около трийсетте

На едно "бременно" парти в долната част на Манхатън шест красиви млади жени, около трийсетте си години, разговарят за любов, секс, изневяра, диети, килограми, бебета, мъже, работа, която не обичаш и професия, която обичаш. В унисон с бурята навън партито е бурно – с много музика, смях и сълзи.

Преструват ли се? Не, те са едновременно щастливи и нещастни. Привидно щастливи, но всяка нещастна по своему. Привидно нещастни, но всяка щастлива по своему.

Едно "бременно" парти ще скара и ще скрепи още повече дружбата на шест жени, когато оголят душите си докрай и признаят всичките си страхове и слабости, а накрая да си кажат най-искрените "прощавам ти" и "обичам те".

Бъдещето им е минало. Пораснали са, а са си останали деца. Трудно се разделят с наивността. Вярват, надяват се до последно, че любовта е жива, че следващият мъж ще бъде Той, истинският, че парите могат да купят любовта и статуса в живота, че когато стигнеш до нулата, съдбата ще ти помогне като те възнагради, и всичко накрая ще се оправи.

Такъв е животът.

Гледайте спектакъла "Красиви тела" в Младежкия театър "Николай Бинев" в София през октомври на 15 октомври.

Превод:Искра Ангелова, Режисура: Владимир Люцканов, Сценография и костюми:Елена Иванова, Музикално оформление:    Владимир Люцканов

Участват: Силвия Лулчева, Антоанета Добрева – Нети, Искра Ангелова, Нона Йотова, Стефания Колева, Кристина Янева, Ненчо Илчев.

Вижте още:
"Любовна(та) песен" на един влюбен
Животът е кухня – каквото си сготвиш, това ще ядеш

Сподели в: