Красивата Екатерина Яковлева мечтае за световния подиум

19-годишната Екатерина Яковлева е новото Топ лице на Слънчев бряг 2013. Модният корифей на родното Черноморие Димитър Увалиев бе продуцент и водещ на красивата надпревара. Официален домакин на събитието бе култовия клуб Мания.

За да оценяват претендентите за красота във Вип ложите се настаниха плейбоят и бохем Славчо Тошев, популярния лайфстайл спец Наско Лазаров – ПРофайл, местни спомоществуватели и модни ценители.

Екатерина Яковлева от 3 години живее в курортния комплекс. Занимава се с танци, учи маркетинг и мениджмънт в Несебър. Тя е зодия Стрелец е, а свободното време си време прекарва във фитнес залата. Няма приятел. Родена е в Казахстан. Преди 3 години идва на поочивка с родителите си и пленени от красотата и климата на нашето Черноморие остават да живяет завинаги тук.

Топ лицето на Слънчев бряг за 2013 та има сестра, която се занимава с мода. Самата Екатерина не крие плановете и амбициите да я последва.

Като типичен представител на зодия Стрелец иска да стане известен модел и да започне кариерата си именно от България.

В Елените, Свети Влас и Несвбър красивата Екатерина Яковлева организира тематични вечери "В памет на Висоцки". Убедена,че един ден името й ще се прослави не само у нас, но и по света, съобщава ПРофайл.

Сподели в: