Кралят на трилъра Джеймс Патерсън с нов бестселър

Издателство "Ентусиаст" публикува пета книга от хитовата поредица "Детективска агенция Private".

След успеха на първите четири книги от световноизвестната поредица "Детективска агенция Private", почитателите на трилъра имат възможността да проследят поредния случай на най-могъщата агенция в петата книга – "Детективска агенция Private. Вегас".

Майсторски написана от дуото Патерсън – Паетро, книгата e поредната изненада от Краля на трилъра. Лий Чайлд я определя като "най-вълнуващия роман от поредицата Private, пулсиращ с опасна скорост; шокиращ съспенс, придружен с изумително естествения разказвачески талант на Патерсън."

Историите за разследванията на най-престижната детективска агенция в света "Прайвит" продължават. Новата задача на нейния шеф – всеизвестния частен детектив Джак Морган – е да залови двама престъпници с дипломатически имунитет и неутолима жажда за насилие. Следите го отвеждат в Града на греха и до престъпен кръг, по-опасен от всичко, което е срещал досега. Морган трябва да залови серийни изнасилвачи, подпалвачи на коли, да разследва убийството на златотърсачки, да се изправи пред съда в защита на приятеля си, да застане очи в очи със злия си брат-близнак, докато собственият му любовен живот се разпада.

The New York Times Magazine определя Джеймс Патерсън като "автор, когото никой не може да пропусне" и писател, който променя книжната индустрия през последните години. NBC News нарежда Патерсън сред 50-те най-влиятелни личности, които "правят дните ни по-ярки". И до днес той държи рекорда на "Гинес" за най-продавани автори на бестселъри на "Ню Йорк Таймс". Освен че води класацията по продажби на хартиени екземпляри и брой продадени твърди корици, Джеймс Патерсън е първият писател, който е постигнал 10 милиона продажби на електронни книги.

Сподели в: