Кралство Мароко подкрепи джаз принцесата Инди Зара за концерта й в София

Концертът на пустинната джаз принцеса Инди Зара у нас получи подкрепата на обичаната й родина Мароко, която вдъхновява и втория албум на звездата „Homeland“. Посланикът на страната Нейно Превъзходителство г-жа Латифа Ахарбаш обяви, че застава зад събитието, като то ще премине под патронажа на посолството на Кралство Мароко в София.

Екипът на г-жа Ахарбаш е изключително доволен и горд от новината, че  най-популярната мароканска певица ще гостува в София и ще представи културата на Мароко. От посолството дори изявиха желание за  допълнителни прояви, посветени на гостуването на талантливата певица.

Инди Зара идва в България за втори път на 16 октомври в Sofia Live Club  заедно с бенд от шест души, които са изявени имена от соул и джаз музиката. Номадската принцеса е еднакво искрена и чувствена, a публиката обожава дълбоките й  вокали и страстната й музика. Тя успява да докосне емоциите на радост или тъга. Блендата й е изключително приятна за ухото с елементи на соул, джаз и реге. Да я чуеш на живо е едно разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от  50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.

Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .

Прочетете интервю с Инди Зара, специално за Kafene.bg

Инди Зара: В албума "Homeland" събрах музиката на морето и планината

Сподели в: