Кралицата на провокациите Lady Gaga покорява континенти с разтърсващи концерти

След като американската изпълнителка Лейди Гага не остави нито един непродаден билет и за 3-те си концерта миналата седмица в Бризбейн, Австралия, тя се е отправила към следващата си дестинация Сидни, където днес ще взриви публиката, съобщиха от "СМЕ".

Вчера пък бяха обявени и двата концерта на Лейди Гага в Южна Африка. Както стана ясно, едва секунди след отварянето на сайта за продажба на билети за концерта на скандалната поп икона, той е блокирал. Това е било причинено от огромния трафик. Повече от 38 000 човека са чакали в продължение на часове, за да купят своите билети. А какво могат да очакват нейните почитатели в България… Едно е сигурно, на 14 Август Лейди Гага ще наелектризира хиляди фенове на Стадион „Васил Левски”.

Подготовката за грандиозната продукция в София вече тече с пълна сила. Публиката ще стане свидетел на едно впечатляващо шоу, на експлозия от цветове и невиждани пиро-ефекти. Провокативната Гага ще смени около 10 костюма по време на концерта в България, които със сигурност ще надминат очакванията и на най-дръзките ценители. Сцената също ще бъде повече от внушителна. За построяването на чудовищното съоръжение ще бъдат използвани 2 специални 55-тонови крана. Мащабите на шоуто предвещават да видим нещо наистина експлозивно.

Цените на билетите са от 70лв. до 200лв., като могат да бъдат закупени на касите на билетен център НДК, касата на "Арена Армеец" и в мрежата на "Тикетпро".

Още на Kafene.bg:

Lady Gaga не изневери на себе си и създаде уникален парфюм

Пуснаха билетите с най-ниска цена за концерта на Lady Gaga в България

Lady Gaga избра София за начало на Европейското си турне "The Born This Way Ball"

Сподели в: