Кралицата на английския ъндърграунд Marry Anne Hobbs идва в София

На 14 юни 2008 г. по случай рождения ден на сп. PCMania и по повод новото WiFi покритие в парк "Заимов" ще бъде представена дневна музикална програма на открито със свободен достъп. Началото на сьбитието е в 15.00 часа.  Програмата ще бъде открита от групи от Втори младежки музикален фестивал на район "Оборище" по проект на програма "Култура" към Столична община.
Специален гост е световноизвестната водеща и ди джей от BBC Radio One – кралицата на английския ъндърграунд Marry Anne Hobbs.

Участие ще вземат още водещи български артисти, представящи истинско разнообразие от стилове вариращи от реге/дъб, през транс и техно до дъбстеп, джънгъл и дръм енд бейс. В съмвестното мерорпиятие на HMSU и PCMania ще вземат участие групите и артистите DJ Zion, DiS, FARS, Kliment, Birben, EXo, Balkansy, acidtrip, Mocks, и Konspirator.

Кулминационното за първата половина на 2008-ма година събитие в програмата на HMSU, разбира се, ще бъде ежегодният летен фестивал на открито, който се радва на осмото си издание тази година. Тази година фестивалът ще се проведе от 4 до 6 юли 2008 г. в непосредствена близост до с. Кътина (на 11 километра от София), а програмата с участия може да се опише само с една дума – впечатляваща. Освен богата музикална програма ще бъдат представени и множество от спортни и занимателни, съпътстващи събитието, дейности като джаги, прожекция на Future Shorts и др.

Хедлайнери в предстоящата проява са световните величия Terry T  + Tenor Fly и Demolition Man (Великобритания), J Majik (Великобритания), Phace (Германия), Dom and Roland (Англия), Raiden (Естония) и Luke Envoy (Англия). Участие ще вземат още гостите от региона – Harris (Гърция), Treo (Сърбия), Dereck (Русия) и enEmy (Словакия).
Българското присъствие на фестивала не отстъпва по никакъв начин – освен артистите на HMSU (в пълен състав) ще вземат участие още ESEM (Merck), Root Souljah (Root Rocket), DiS, FARS, Solaris (Basssline-BG), Shamanez (Monokom), Balkansky (Defcome, Subtrakt), y370 (Tishina), Red One, Skiller и други.

Сподели в: