Концерт против СПИН и дрогата се организира по случай деня на София

Арт читалище "Хармония" организира голям "Анти Спин, анти дрога" концерт под наслов "Извикай любовта", по повод деня на град София. Концертът ще се проведе за шеста поредна година под патронажа на Столична община и с подкрепата на СО район "Овча купел". Събитието е с начален час 16:30 ч. и ще бъде в сградата на читалище "Хармония" (зад Нов Български Университет). Входът е свободен за всички граждани и гости на столицата.

В програмата ще свирят групите Lady Marmalade, Rising, Peci Pecito Band и певицата Мартина, която ще бъде и водеща. Ще озвучава Джон – основател на група Кукери, а главен организатор е Боби Мирчев (автор на текста на "Ветрове").

Народно читалище "Хармония" е известно като Арт читалище заради креативния и сплотен екип в него, който работи съвместно и в една сграда с НСОУ "София". Председател на читалището е актрисата Димитрина Ангелова, художник на декорите – Юлиан Меса.

Организаторите канят всички столичани и най-вече живущите в ЖК "Овча купел", да подкрепят идеята на концерта "Анти Спин, анти дрога" и заедно да "Извикат любовта" по повод празника на София – днес, 17 септември, от 16:30 ч.

Сподели в: