Концерт-представление на китариста Balint Petz и танцьорката Ана Каракашева в Пловдив

На 28.03.2009 (събота) в клуб Лебовски (Пловдив, ул. Гладстон 1) от 21:30 ч. ще се състои едно уникално събитие – концерт-представление на китариста Balint Petz и танцьорката Ана Каракашева. Двамата творци работят заедно по интернет от една година, а този месец ще се срещнат за първи път в Пловдив и ще представят пред публика своя проект.

Balint Petz е унгарски китарист и композитор в областта на съвременната фламенко и латино музика. Работи с известния иракски композитор и изпълнител на уд, Omar Bashir, и е китарист в групата на кубинската певица Elsa Valle. В момента подготвя албум със собствените си композиции, които ще представи за първи път пред публика.

Ана Каракшева е добре позната на публиката с танцовите си спектакли “Босо Танго”, “Carmen”, “track 10”, “Gracias” и др., както и с театралната постановка на “Домът на Бернарда Алба” от Ф.Г.Лорка, създадена и изпълнена в окръжен затвор гр. Сливен.

В първата част от концерта публиката ще чуе авторски композиции на унгарския китарист, а във втората част на сцената към него ще се присъедини танцьорката и хореограф Ана Каракашева. В края си представлението ще придобие импровизационен характер. Това, което публиката ще види и чуе, ще бъде създадено в момента от контакта между двамата творци и няма да се състои втори път в същия си вид.

Билетите за концерта са на цена 10 лв. и са ограничен брой.
Продават се предварително в клуб Лебовски и в мрежата на Тикестрийм (пълен списък на местата за продажба, както и електронни билети, ще намерте на www.ticketstream.bg)

За резервации: тел: 0896 266 256

Сподели в: