Концерт на Ive Mendes в НДК

Месецът на любовта започва с изненада за почитателите на Ive Mendes – до края на февруари цените на всички билети за концерта са с 10 лв по-ниски.

На 30 март в зала 1 на НДК ще се насладим на кадифения глас на "Бразилската Sade" под звуците на невероятния ѝ бенд от 10 музиканти. Ive Mendes пристига за дебют в София, по покана на 5PT, за да представи у нас новото си шоу, наситено с емоции, страст и чувственост. Само през февруари можете да се възползвате от уникалния шанс да закупите с намаление билети за концерта на горещата бразилка Ive Mendes.

"Бразилската Sade", както наричат заслужено Ive Mendes, поставя таланта си на първо място, следвайки единствено вдъхновението, което музиката ѝ носи: "Пея, защото това е моята съдба и дарба отвъд всякакви амбиции и очаквания по отношение на кариерата ми. Аз развивам идеите си според моето усещане за точния момент и по моя семпъл начин. Не бих позволила натиск върху кариерата ми да доведе до компромиси с музиката, избързвайки с неща, които трябва да станат по естествен път", споделя певицата. "В този момент аз съм отдадена на това да правя музика, отдадена съм на хората, които се свързват с нея, търсят утеха или са вдъхновени от песните ми", допълва бразилката Ive Mendes.

Най-докосващата и истинска музика е тази, създадена като отражение на действителността. Както самата Ive Mendes казва за творчеството си: "Превръщам всеки свой опит в позитивно преживяване, прегръщайки едновременно болката и радостта. Надявам се, че чрез конвертиране на случващото се, и добро, и лошо, около нас в музика и лайв изпълнения, съдействам за това хората да се наслаждават повече на живота".

Датата е 30 март, часът е 20:00ч., мястото е зала 1 на НДК. Билети от 30 до 70 лв. могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн тук.

Сподели в: