Концерт на 7 пеещи кристални купи

На 30 март от 18.30 ч. в Студио 5 в НДК ще се състои уникален концерт на 7 пеещи кристални купи. Входът е 10 лв.

Studio 5 отново има удоволствието да посрещне на своята сцена дамата, която носи Любовта в себе си и ни зарежда с нея, чрез звънливите вибрации на пеещите кристални купи. В неделната вечер на 30-ти март  Михаела Стоицова – Мика, заедно със Станислав Спасов (флейта и джириду), Buny Cajon (перкусии), Horhe Bungle (гайда и джириду), последните двама музиканти в култовата група Oratnitza, ще ви пренесат в една различна реалност, сливаща своите граници между Древността и Космоса…

Любопитен факт е, че по време на концертите на Мика в Америка, тя свири заедно с други звукотерапевти, които включват в музиката си български фолклор и танци. „В Сан Франциско, Калифорния, са най-големите мъдреци, ако може така да се каже, в звуколечението и именно с тях направихме няколко изключително силни – заредени енергийно, концерти”, казва Мика и допълва „С Божията благословия, по време на концерта на 30-ти март, ще пеят общо 7 кристални купи, всяка от тях, отговаряща за съответна чакра, в човешкото тяло. Гостите на Studio 5 ще усетят силата на вибрациите, на звука и ще се изпълнят с Любов, Спокойствие, някои дори могат да медитират”.

Ако желаете и вие да изпитате това силно зареждащо енергийно усещане, резервирайте местата си на телефон 02 – 963-12-5402 – 963-12-54 или 0887-934-335 след 14 ч.

Call

Send SMS

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype

Сподели в: