Концерт на Назар във Военния клуб

На 10 юли вечерта в концертната зала на Централният Военен Клуб се състоя концерт-промоция на певеца Назар. Той представи интересна компилация от разнообразни музикални стилове – ориенталски ритми, техно, хаус, блек метал, готик и дум. Това е третият самостоятелен албум на певеца. Последният наречен "Назар" е съставен от 11 авторски песни записани в студио "Мах"и мастерирани в студио "Истанбул" в Турция. Изпълнителят е печелил редица международни награди и е работил в Сърбия, Босна и Херцеговина, Турция и Швейцaрия.

Костюма на Назар беше много атрактивен, украсен с 1200 ръчно зашити назара от стилистите на студио"Вампила" (Кристина и Константин).  По време на концерта беше представено тяхно ревю. На събитието присъстваха много гости от МО, Генералният щаб и ВВС, Силвия Кацарова заедно с дъщеря си Теди и други. Организатор и PR на събитието е писателката и бизнесдама Ваня Червенкова.

Своето творческо вдъхновение Назар черпи от безкрайните си странствания из Ориента в страни като Турция, Иран и Ирак. Назар получава своя най-голям творчески заряд от мистичната им култура и архитектурните паметници. В едно от тези странствания той среща и своята очарователна грузинска съпруга-Нино.

"Назар" означава "окото на Аллах", а се вярва че символа на малкото синьо мънисто е да закриля посредством енергията която носи и магнетизма, който излъчва.

Сподели в: