Концерт на Михаил Йосифов секстет и Бен Крос в Студио 5

Почти година, откакто музиката не е събирала на една сцена музикантите от бандата на Михайл Йосифов с английския актьор Бен Крос. Този юли тази голяма несправедливост ще бъде поправена – на 12 юли, в Студио 5 от 22:00 часа.

Сценичната дружба между световноизвестния актьор, чиято голяма страст е музиката, и секстета на Михайл Йосифов, чиято голяма страст е…музиката, се роди през пролетта на 2010 година, по време на концерт на джаз формацията, към който Бен спонтанно се присъедини и запя. Тази любов от първа песен доведе до поредица от успешни клубни концерти, както и до няколко концерта из България в рамките на джаз фестивал през есента на 2011.

На съвместния им концерт на 12 юли в Студио 5 (НДК, София) репертоарът на Бен Крос & Михаил Йосифов секстет ще включва класически джаз стандарти, както и популярни поп и рок парчета в свежи джаз аранжименти, направени специално за Бен Крос от Михаил Йосифов.

Билети: 15 лв. онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на събитието.

Още на Kafene.bg:

Програма на Студио 5 НДК 06 – 12 юли 2012

Сподели в: