Концерт на любими наши композитори ще гледат бургазлии

Едни от най-големите и любими български композитори Тончо Русев, Стефан Димитров и Стефан Диомов ще зарадват бургаската публика с общ концерт. Това стана ясно днес /11 август/ на пресконференция с участието на Стефан Диомов, Тони Димитрова, Тони Димчева – ПР на „Стефкос мюзик” и директорът на общинска дирекция „Култура, маркетинг и връзки с обществеността” Весела Йорданова.

Концертът, който ще се проведе под мотото „Стига омраза! Да опитаме с любов”, ще бъде на 17 август /понеделник/ от 20.00 часа в Летния театър на Бургас. Празникът на мелодичната песен, чийто организатор е Община Бургас, ще продължи повече от 2 часа.
 Участие в него ще вземат едни от най-популярните и обичани наши изпълнители – Васил Найденов, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Ваня Костова, Тони Димитрова, Катя Филипова и вокална формация „5-те сезона”. Те ще изпълнят голяма част от песните, превърнали се в любими на няколко поколения българи.
По време на срещата бе отбелязано, че бургазлии трябва да са горди с това, че двама от академиците на забавната музика – Тончо Русев и Стефан Диомов, са от Бургас.
Стефан Диомов разказа, че водещ на концерта ще бъде Йорданка Христова, а изпълнителите ще бъдат разпределени символично в три песенни отбора. В 1-я отбор ще видим Стефан Димитров, Богдана Карадочева и Васил Найденов, 2-я отбор на Тончо Русев ще бъде представен от Йорданка Христов, Васил Найденов, Ваня Костова и Катя Филипова, а в отбора на Стефан Диомов ще бъдат Тони Димитрова, Ваня Костова и „5-те сезона”.
В края на концерта за най-активните и пеещи зрители ще има изненади, обяви още Стефан Диомов.
„Хората, които са ни помогнали в тази нелека професия имат право поне на един концерт, в който аплодисментите да бъдат само за тях”, заяви в края на пресконференцията бургаската певица Тони Димитрова.

Билетите за концерта ще се продават на касата на ДТ „Адриана Будевска” /в градинката до Общината/ с цена от 5, 10 и 15 лв.

Сподели в: