Концерт на Димитър Аригов-Dimmi Argus с италианската група „Loghart”

Народният певец и рокаджия – Димитър Аргиров или Dimmi Argus, както е артистичният му псевдоним, отново ще забие на българска сцена заедно с италианската си група „Loghart”. Концертът ще е на 25 септември в софийския „Rock bar  Fans”. Италианската банда вече е и с нов китарист – старият Симоне Кордани е заместен от Матео Калца, 20-годишен виртуозен музикант. Това е втория концерт на Dimmi Argus с тази група в рамките на една година. И те ще зарадват феновете на рок музиката с изпълнения на най-популярните кавъри на Black Sabbath, Judas Priest, Kiss, Ac/DC,
Accept и др., както и песни от авторския албум на Dimmi Argus.

„Желанието ми е всеки път когато идвам в България да свиря с различни групи. В Италия правим и трибютите на Black Sabbath, така че замисляме скоро да направим това и в България”, споделя Dimmi Argus.

Dimmi Argus работи в Италия с две групи „Loghart” и „Lovebite”, а на родна сцена се изявява и  с българската банда „ Alter Ego”, чийто основен двигател е бившия китарист на „ Епизод” – Драго Драганов, собственик на музикалната компания  „Double D Music”.  Досега Димитър Аргиров има издадени два албума в България. Първият е с народни песни и носи заглавието „Песните на баща ми”, посветен на неговия баща – известният народен певец Илия Аргиров. Вторият е с авторски рок парчета и носи името „Black and white”.

Сподели в: