Концерт на възглавници в парка и без билети

На 21 юни в парка зад хотел "Хилтън" ще се състои Концерт на възглавници. Начален час: 21:00 ч. Вход свободен. В денят на лятното слънцестоене ще се насладим на класическата музика. За първи път в историята на Концерти на възглавници, публиката ще бъде съпродуцент на събитието, а всеки един съпродуцентски пакет включва подарък – ръчно надписана персонализирана възглавница.

В програмата:
Брамс, Дворжак, Григ, Росини, Чайковски, Сарасате и други. Финалното произведение ще бъде изпрано от публиката.

Изпълнителите:
Водач на специално сформирания за този повод оркестър ще бъде младият и изключително обаятелен диригент Жорж Димитров. Голямата изненада за публиката е участието на немската цигуларка Милена Вилке. Солистката пристига от Мюнхен, за да демонстрира виртуозното си майсторство в изпълнения на музика от Сарасате, Масне и Сен-Санс. Въпреки крехката си възраст от деветнадесет години, тя вече е лауреат на престижни конкурси в Германия, Сърбия и България и е солирала с различни европейски оркестри.

„Концерт на възглавници в парка” е проект на Модо България и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2015 г. Осъществява се с подкрепата на МК Инженеринг, Калинел, списание “Артележка”, Детски Дневник, Минерална вода “Ком”, actualno.com, Sofia Live, Българска Национална Телевизия, Българско Национално Радио, Classic FM радио, peika.bg, радио Family, Central Park Hotel.

Място: Борисовата градина, до входа откъм Орлов мост, преди детската площадка

Сподели в: