Концертът на Scorpions се отлага!

Тъжна новина за всички меломани – отлага се концертът на Scorpions, който трябваше да се проведе тази събота 9-ти октомври в София. Това съобщиха преди броени минути организаторите на гига – АРТ БГ.

Последният концерт на рок легендите Scorpions в България се отлага заради влошеното здравословно състояние на вокалиста и фронтмен на групата Клаус Майне, което му попречи да пее вчера и пред гръцката публика на Peace and Friendship Stadium в Атина. От няколко дни Майне страда от лоша настинка, която му причинява сериозни проблеми с гласа.

Въпреки първоначално да бе оповестено, че болестта на певеца няма да наруши графика с останалите дати от прощалното световно турне на групата, по изрично предписание на личния му лекар в Хановер се налага той да вземе по-дълга почивка, за да се излекува напълно.

Както и в Гърция, всеки момент се очаква за София да бъде насрочена нова подходяща дата през октомври, когато да се състои дългоочакваният от българските фенове последен концерт на Scorpions в България. Всички досега закупени билети за шоуто ще важат без презаверка за новата дата.

Всички членове на Scorpions поднасят най-искрените си извинения пред многохилядните си почитатели в България.

Организаторите молят да се има предвид, че капацитетът на стадион „Академик-Плиска“ е почти запълнен – остават съвсем малък брой непродадени билети за шоуто, които е възможно да свършат всеки момент. Всеки, който все още не се е сдобил със своя билет за шоуто може да побърза да го направи във всички магазини от разпространителската мрежа на Eventim, билетен център НДК и Ticketsbg.com.

Сподели в: