Концертът на Red Hot Chili Peppers се мести в Арена Армеец

Концертът на Red Hot Chili Peppers ще се състои вместо на стадион Г. Аспарухов в Арена Армеец. Датата на събитието остава същата – 1 Септември, 2012 г., от 20.00 часа, съобщиха от "София Мюзик Ентерпрайсис".

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец, ще бъде абсолютно идентично с това на стадион Г. Аспарухов. На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните четири зони за седящи билети. Всички правостоящи билети ще са валидни и за Арена Армеец без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник (9 юли) до 1 септември 20.00 часа в деня на концерта в касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София, централният офис на Тикетпро – София, ул. Шандор Петьофи 28 и на касата на Арена Армеец София, включително и в деня на концерта.

Причината за преместването на концерта е заради недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди събитието. При нормални обстоятелства, в другите европейски страни, билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент.

За да се избегне рискът концерта на артист от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънта и промоутъра решиха да преместят концерта в зала, дори и това да означава много хора да не успеят да гледат шоуто. Тъй като в момента има много ограничен брой непродадени билети, ние бихме посъветвали феновете да побързат със закупуването им, допълват от "СМЕ".

Сподели в: