Концертът на Moonspell в София се мести в нова зала

Както вече Loud Concerts обявиха, балканското турне на култовите португалски готик метъли Moonspell ще премине през София на 1 октомври.

Поради сериозни промени в структурата на Blue Box, организаторите бяха принудени да изместят мястото на провеждане на концерта. Това прави провеждането на предстоящия концерт на Moonspell, както и каквото и да е бъдещо музикално събитие, невъзможно. Поради непрофесионалното отношение на мениджмънта на клуба и и промените в интериора на залата, организаторите са принудени да изместят мястото на провеждане на концерта.

Oбновеният и ремонтиран Парти Център 4 КМ се е оказал перфектната локация за провеждане на концерта на Moonspell и ще приюти всички фенове на качествения готик метъл.

В деня на концерта, както и на място на входа на Парти Център 4 KM, пропуските ще се продават по 45 лв.
Началният час на метъл събитието остава 20ч. Групата споделя, че концертът им в София ще включва както всички обичани от феновете класики, така и парчета от последния албум на Moonspell.

Закупените досега билети за концерта на Moonspell ще важат за новата зала без нужда от презаверка!
Билетите за концерта на Moonspell са в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 40 лв. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазинитe Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

Сподели в: