Концертът на Lady Gaga в България наближава

Остават само няколко дни до най-грандиозното музикално шоу. В Арена Армеец ще видим невероятното зрелище, което само поп иконата Lady Gaga може да представи.

След като завърши обиколката си в Азия, Автралия и Нова Зеландия, оставяйки публиката в екстаз, в момента звездата релаксира в дома си в Лос Анджелис (САЩ), като междувременно снима и първия си филм. След броени дни стартира Европейската част от световното й турне, с първа спирка именно – София.

Огромната продукция на предстоящото шоу вече пътува към България. Цифрите са главозамайващи: 42 са тировете с цялото оборудване за мега концерта и 20 автобуса с екипа, музикантите и танцьорите. Сцената ще бъде наистина внушителна. Само подиумът й е с размери 26 х 20 метра. Точно там ще бъде издигнат средновековният замък, в който ще се разиграе уникалното шоу. Той ще е висок цели 5 етажа, изграден от около 1000 поддържащи колони. Интересен е фактът, че в идеите за дизайна му сериозно участие има самата Lady Gaga. Средновековният замък ще има платформи, балкони, стълби, като стените му по време на шоуто ще пулсират в ритъма на музиката. Този люлеещ ефект ще бъде постигнат със специална пяна, с която те ще бъдат обляни.

Изненадите не спират до тук. Освен разтърсващите декори, ще има много хитове, уникален звук, осветление и пиро ефекти, които ще представляват реплики на оръжия, бълващи огън. Lady Gaga ще изпълни песни от новия си албум, както и най-големите си световни хитове. За всяка песен са подготвени отделни костюми и хореография, а балетът на кралицата идва в пълния си състав от 20 души.

Lady Gaga ще представи, за първи път в България, своя шеметен бал на 14 Август от 20:00 часа, в Арена Армеец.

Lady Gaga със специален "Monster Pit" за най-големите си фенове в София

Концертът на Lady Gaga на 14 Август се мести в Арена Армеец

Lady Gaga избра София за начало на Европейското си турне "The Born This Way Ball"

Сподели в: