Концертът на Тимъти у нас наближава

Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ ще изнесе грандиозен концерт у нас на 16 февруари и ще зарадва родните фенове с уникален лайв в зала „Универсиада“.

Специално за изпълнителя на „Где ты, где я“ и „Ключи от рая“ и антуража му ще бъдат отделени цели два етажа в един от най-престижните хотели в София.

ТИМАТИ ще пристигне у нас с частен самолет в компанията на личния му асистент и стилист, като се предполага, че ще бъде придружен и от настоящата му приятелка Анастасия Решетова, която е втора подгласничка на Мис Русия 2014. Отделно музикантите и техническият екип на рапъра ще кацнат на Летище София с редовен полет от Москва. Руската звезда и екипът ще пристигнат у нас в деня на концерта.

В уникален 90-минутен лайв в зала „Универсиада“ изпълнителят ще представи всичките си най-големи хитове, сред които „Где ты, где я“, „Ключи от рая“, „Поколение“ и много други.

Тимати feat. Григорий Лепс – Лондон:

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ е на 16 февруари 2018 г. в зала „Универсиада“. Начало 20:00 часа. Билети са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лева.

Сподели в: