Концертът на Мейси Грей разпродаден


Мейси Грей
ще пее за първи път в България пред напълно разпродадена зала!!! Утре, 9 септември (сряда), американската звезда ще изгрее точно в 20.00 часа пред многобройната БГ публика в НДК. По време на концерта си Мейси ще представи колекция с най-доброто от своето творчество, включително хит сингъла „I Try”, донесъл й Грами, както и хитовите парчета от последния й студиен албум BIG, издаден през 2007 и на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music. Част от него е и великолепната песен с гост участието на Фърги – Glad You’re Here, която NESCAFE® Gold, по чиято покана и Мейси идва у нас, използва в своята рекламна кампания.

След паметния си концерт в Зала 1 Мейси ще продължи да радва родните си фенове. Този път тя ще застане зад пулта в столичния клуб Yalta, където ще направи ди джей сет с любимите си диско, соул, фънк и рок парчета. Артистичният псевдоним на Мейси като ди джей е Nemesis Jackson.
Преди нея плочи в Ялта ще върти и нашият ди джей Marten от групировката Funk The System или Funk Da Disco, едно от най-популярните имена на родната ди джей сцена, известен с чудесните си сетове, в които безстрашно миксира фънк с артисти като Лед Зепелин и Pantera!

Билети и за двете събития се продават в Билетен Център НДК и мрежата на EVENTIM, включително онлайн на eventim.bg, както и във веригите магазини Пикадили, Германос, Техномаркет. За концерта все още има лимитирана бройка билети на цени от 35 и 45 лева.

Сподели в: